24 Kasım 2012 Cumartesi

lütfen yardım.....

geçen haftadan beri aynı sıkıntı var ve ben resim yükleyemiyorum...
oyüzden yazamadım gerçi çok iyi oldu benim için bu sayede biraz daha vaktim oldu ve elimdeki işleri bitirip teslim ettim ve yenilerine çoktan başladım bile ama sizlerlede paylaşmak istiyorum fakat
depolama alanım dolmuş...
alanı genişletmek için satın alma işlemi yapıcaktım fakat ödeyeceğim tutar her ay kredi kartımdan düzenli olarak alınacakmış....
daha önce böyle bir olay başına gelmiş olan varsa bilgilendirsin beni lütfen...
sizce bu güvenlimi...?

9 yorum:

  1. canım bende 2 gündür uğraşıyorum.aynı sorun oldu..deryada daolmuş ve birkaç sitede de.alanda almadık biz.derya başka bir çözüm buldu.ordan yükleme yapıyoruz.sitesinde anlattı.bir oku o yazıyı.olmazsa bana yaz anlatırım ben.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Aynı olay benim başıma geldi 3 gün önce.Yeni bir blog açıp,elbette yeni bir google hesabı ile.fotoğrafları önce buraya yüklüyorum.Sonra URL lerini kopyaşlayıp ana blogda yayın hazırlarken sol taraftan URL yi seçiyor çıkan pencereye yapıştırıyorum.
    Pek net olmasa da ana hatları ile anlatmaya çalıştım.
    Deneyin.

    YanıtlaSil
  3. anlatmaya çalışıyım canım.tinypic-free diye bir site var.giriyosun.orada filenin karşısında gözat var.gözata tıklıyosun.sonra resimler nerdeyse ordakı resimi seçiyosun.sonra gözatın altında yeşil kutuda uploat nov kutusuna tıklıyosun.sonra o acılıp güvenlık kodunu gir diyor.giriyosun ve onaylıyosu.sonra gelen linklerden 4 .cüyü kopyalayıp yazının altına resim yuklye girince url den gir tıklayıp oraya kopyalıyosun ve entırlıyosun.bu kadar.karışık görünüyo ama bir kere yapınca çok kolayn.ir bak.sonra bana yaz.

    YanıtlaSil
  4. ayyyy gecen hafta bıkac kısı bu sorunu yasamıstı ve çözümüde bulmuştu..tabı ben bu unutkanlıkla hangı blog oldugunu hatırlayamam ama dur bı bakim lıstemdekı bloglardan bırıydı:((

    YanıtlaSil
  5. buldum canım esencan boyle bır sorunla karsılasmıs bı bak ıstersenhttp://esen-can.blogspot.com/2012/11/bim-bam-bommmmmm.html#comment-form

    YanıtlaSil
  6. http://www.stildirektoru.com/2010/09/flickr-hesabnzdan-blogunuza-gorsel.html

    canım bu linkteki resimli anlatımı iyice öğrenip FİLCR üye olup ordan yap yüklemelerini hatta eskilerden silip onları da link olarak yükle yer açılsın link olarak yükleyince hiç sıkıntın olmaz. bu hafta üçüncü kişisin bu linki bıraktığım:)

    dosyadan yüklediğimiz resimler çok yer tuttuğundan blog alanı doluyormuş.

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Flickr hesabı aç, resimlerini önce oraya yükle, ordaki resimlerin urlsiyle de kendi bloguna yükle. Para ödemene gerek yok, hepimizin başına geldi bu durum.

    YanıtlaSil
  8. ben de stil direktörünün önerileriyle filicr ile aştım bu sorunu ..

    YanıtlaSil
  9. aynı sorun bende de var.eskileri kolajlıyorum tek tek:( ama flickr hesabım var benimde onu denemedim sevgili ayşımda öyle yapıyormuş.deneyeceğim.

    YanıtlaSil