23 Ocak 2012 Pazartesi

denizci temalı kapı süsü ve buaralar biz....

 herkese keyifli bol kazançlı bir hafta olsun inşallah...
geçen hafta benim için bir kabustu resmen hatta hala daha öyle ...burada telekom ve elektrik idaresi greve başladı ve internet bağlantımız çok yavaş yarım saatte blouğumu ancak açabiliyorum..oyüzden kimseye uğrayamadım kusuruma bakmayın...elektriği sormayın gitsin zaten..evde ısınma dahil herşey elektrikle olduğu için çok zorlanıyoruz valla günlük 10-15 saat elektrik yok..donuyoruz..resmen taş devri zamanına döndük...grevin nekadar süreceğide belli değil..çıldırmak üzereyim valla..
sinirden işi gücü bıraktım yemek yapmayı bile...öğünleri basit pratik şeylerle geçiştiriyoruz..tabi bu ençokda burağın işine yaradı..hamburger tost pizza ...buralar favorisi..allahtan zamanında iç malzemelerini hazırlayıp dondurucuya kaldırmıştım da rahat oldu madem elektrik uzun süre yok içindekiler bozulmasın diye sürekli onları pişiriyorum...
off ya ben ülkemi... memleketimi çok özledim 19 ay kaldı allahtan bitsin artık...
çenem düştü yine kusuruma bakmayın valla kaç gündür sinir küpüyüm zaten..biraz içimi döktüm rahatladım...
neyse gelelim yukarıdaki resimde gördüğünüz kapı süsüne ..geçen haftaya ait bir siparişti bitti ve sahibine teslim edildi sizinlede paylaşmak istedim..bitanede pasaj için hazırlamıştım satışta soru istek ve siparişleriniz için..
mail adresim yuncafe@hotmail.com
ve buralar yeni favorimiz..geçenlerde keşfettik bu oyun salonunu ...burnumuzun dibindeymiş meğer..her akşam yemekten sonra eğer elektrikler gelirse mutlaka gidiyoruz buraya biraz stres atıp geliyoruz ailecek..
yoksa ben tüm gün evde sinirden çıldırma noktasına geliyorum eşimin işi malum yoğun ve çok sıkıcı düşünün artık evde olabilecekleri ...))
ailemizin huzuru refahı ve mutluluğu için şart anlıcağınız..tabi burak beyin canına minnet..
şimdilik benden bukadar inşallah şu sorunlar biterde biran önce normal seyrine döner herşey ve ben herkese uğrarım özledim yazılarınızı...

4 yorum:

  1. Allah kolaylik versin. Kis mevsiminde onca zaman sogukta kalmak gercekten de zor. Kapi süsü cok hos olmus ellerinize saglik. Yavrunuza da bol eglenceler.

    YanıtlaSil
  2. gerçekten zor bir durum neclacığım allah kolaylık versin sana sevgiler canım

    YanıtlaSil
  3. Zor durum günümüzde her şey elektrikli olmuşken ondan mahrum kalmak zor kolaylıklar diliyorum canım..

    YanıtlaSil
  4. canım benim ne zor işin ya bende yeni gördüm yazını:(
    bu ne şimdi grevse grevde insanlar mağdur oluyor işte:((
    allah kolaylık versin neclacım.
    vayy burak beye bak büyümüş oyunlar oynuyor maşallah nasıl gidiyor okul konuşması merakediyorum inan:))
    sevgiler öptüm seni ve oğlunun.
    bu arda kapı süsün şahane olmuş ellerine sağlık arkadaşım

    YanıtlaSil