6 Haziran 2011 Pazartesi

sonunda anneanneye kavuştuk

cuma gecesi çıktık yola..eskisi gibi uçaktan korkmuyor burak bey aksine çokda keyif alıyor normalde uyuması gereken bir saatte bindik ama okadar çok hoşuna gittiki gözleri resmen uykusuzluktan kapanıyordu ama inat etti yolculuk boyunca hiç uyumadı..önceleri uçağa bineceği için ağlar tüm yol boyunca beni yiyip bitirirdi ağlamaktan ama şimdi son iki yolculuğumuzda tam tersi oluyor indiği için ağlıyor bu sefer..
okadar çok özlemişimki iner inmez burnuma gelen iyot kokusu ve yüzüme vuran ılık rüzgarla kendime geldim gecenin 3.de durup bir kenarda canım izmirimi izledim bir süre....
ne çok özelmişim meğer.. en kısa zamanda bir ziyaret olcak bol bol gezicem inşallah izmirimde..
yanlız gelirken çok üzüldüm..diyarbakırdayken sevgili hobihuzurla bir türlü denk gelip buluşup tanışamadık o müsait olunca ben değildim ben arayınca o açamadı telefonu aynı yerdeydik ama bir türlü denk getiremedik çok üzüldüm gerçekten neyseki kardeşim 1 yıl daha orda en kısa zamandada gitmeyi planlıyorum inşallah ozaman düzgün bir program yapar ve canım arkadaşımla tanışırım..

anneme geldik sonunda gece okadar çok yorulmuşumki sabah uyanamadım burak herzamanki saatinde uyanmış annemle berbere gidip traş olmuş bahçede oynuyordu kaltım ki ne göreyim bizimki bu halde kediciğimiz doğurmuş... yavruları olmuş bizimkide alıp böyle sevdi saatlerce bahçede onlarla oynuyor..
buradada anneannenin özel beslenme programına alınmış burak bey.. günlük fırçalarımı bolca yiyiyorum (çok zayıflamış hiç bakmamışsın çocuğa vs.. vs..)öyle değil aslında tam aksine burak 3 kilo aldı ve boyu 5 cm uzadı desemde inandıramıyorum işte
kısacası bizim şuan keyfimiz yerinde siz nasılsınız..

13 yorum:

  1. gözünüz aydın canım ne güzel kavuşmuşsunuz,gez valla oh ohh tadını çıkarın izmirin bende özledim inşallah bir ay sonra bende ordayım...

    YanıtlaSil
  2. Idare ediyoruz iste...
    suan yasadigin sevinci anlayabiliyorum.Türkiye´ye her gelisimde hissettiklerime cok benziysor anlattiklarin.Iyi eglenceler size

    YanıtlaSil
  3. :( canım benim çok istedim ulaşamadım sana :(bidahakine gelmeden 1hafta önce planımızı yapalım tamam mı bende burdayım daha..

    YanıtlaSil
  4. Canım anneciğinde gönlünce,güzel vakit geçirirsin inşallah...
    Yakışıklıyı öpüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Tatlım İzmire hoşgeldin. oğluşun keyfi süper görünüyorMAŞALLAH çok yakışıklı olmuş sevgiler

    YanıtlaSil
  6. darısı başıma inşallah, ama benim gidişime çok var taaaa Ağustosta.

    YanıtlaSil
  7. suzan:canım teşekkür ederim bende öyle yapıcam valla


    aslı:iyi olmanıza sevindim..sizinde az kaldı dimi

    hobihuzur:evet canım aynen öyle iyi bir plan yapmamız lazım inşallah bir aksilik yaşamayız ve görüşürüz..

    hayat cafe:inşallah

    örgüçantam:hoşbulduk canım teşekkür ederim

    noblesse:inşallah canım zaman senin için su gibi akıp geçerde biran önce kavuşursun..

    YanıtlaSil
  8. ohh ne güzel ne çok istemiştin gimeyi çok çok sevindim senin adına tadını çıkar çok öptüm necla
    kendine iyi bak:)

    YanıtlaSil
  9. cnm bende çok sevindim keyfini çıkar oraların. Oğluş da pek yakışıklı olmuş bizimde traş zamanımız geldide geçiyor bile..

    YanıtlaSil
  10. belli ki çok sevgi dolu ve çok tatlı bir ailesiniz...
    Allah sizleri birbirinizden ayırmasın inşallah...
    çok tatlısınız ya :)
    oğluşu kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  11. ne güzel bol bol gez hasret gider canım, ayyy kedileri de çok severim ama yavruları daha bir tatlı oluyor, ne yapsın yakışıklı prens o yavru kedıler sevılmez mi =)

    YanıtlaSil
  12. Oğlun çok şeker.Allah bağışlasın.Uçaktan korkmaması güzel.Kediyle resmine bayıldım.Nasıl tutmuş öyle:))Keyifle gez dolaş.Hasret gider.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  13. Valla şeker oğlanın keyfine diyecek yok. Hep öyle olur inşallah. Torunlarda başka tatlı olr derler. Hele anneannelere :)

    YanıtlaSil